Amikor ezt olvastam egyszerüen ledöbentett ez a hír amit még az Index is megirta.
Söt még kételkedni is keztem ennek a hínek a szavahihatőségében mert norm ember ilyenre nem is gondol hogy az akkori világ egyik legnyagyobb országának (véreskezü) vezére ilyenen gondolkodik.És ahogy olvastam a cikket úgy még jobban elgondolkodtam hogy "nem talán kacsa ez a hír?????".
Már a cikk végén meggyőződésem volt hogy kacsa de mint egy jó állásfoglaó ennek is utána jártam és tényleg igaz és még az is a legrosszabb hogy én mint sokat látott és tanult ember még kételkedni mertem Sztálin szörnyűséges gondolatmenetében. 
Meg a tudományos vizsgálat sem piskóta majdnem megteremették "az ideállis szocialista munkást"aki nem kérdez hanem cselekszik. 

És ha nem hiszitek itt a cikk:  

Sztálin is

A jetikkel való kapcsolatfelvétel egyébként számos előnnyel is járna, az evolúciós tanulmányok előrehaladásán túl. A majomemberek gyakorlati hasznosítása felmerült már az 1920-as évek Szovjetuniójának pártvezetői fejeiben is, Sztálin állítólag egyenesen remek ötletnek tartotta a kevesebbet agyaló, annál több munkát bíró ember-majom-hadsereg létrehozását. A kísérleteket vezető Ilja Ivanovics Ivanov minden támogatást megkapott, és Afrikában megindultak az új nemzedék gyártásának első kísérletei Franciaország támogatásával. A kísérletek kezdetlegesek voltak: először emberi spermával próbálták megtermékenyíteni a csimpánzokat, majd fordítva, de ehhez már vissza kellett utazni a Szovjetunióba, a francia gyarmat kormányzójánál ugyanis ez az ötlet már kiverte a biztosítékot. A feladatra kiszemelt orángután azonban meghalt, mielőtt spermájával megtermékenyíthették volna az öt orosz önkéntest, és mire az utánpótlást jelentő majmok megérkeztek volna a Szovjetunióba, a kísérletet támogató Gorbunovot eltávolították a pozíciójából, és a kísérleteket leállították.

1 komment

Címkék: hírek 3

A bejegyzés trackback címe:

https://jhalmig07-11.blog.hu/api/trackback/id/tr80683655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabir2 2008.09.27. 14:53:45

Én el tudom hinni hogy Sztálin olyan emberszerű lényeket akart létrehozni akik elég értelmesek ahhoz hogy dolgozzanak de ahhoz már nem hogy kiálljanak a jogaikért.
Egyébként én valami olyat is hallottam hogy Sztálint szentté akarják avatni Oroszországban... de ez már nem ide tartozik elkalandoztam.

OFF
Szerintem figyelj a helyesírásra(azért az a "látcik" eléggé zavarja a szememet) egyébként jó a blogod csak így tovább:).
süti beállítások módosítása