Most kiakadtam egyszerüen amit találtam egyszerüen rossz,enyit tudok rá mondani egyszerüen rossz mert mást nem tudok rá mondani.
Nem akarom lehordani meg elmondani mindenek mert legalább próbálkozik a csávó de nem jó nem és nem és nem jó.

Azért mondom ezt mert egyszerüen másol másol és másol.freddyD-t pofátlanul másolja mint blogban és mint videóban mert egyszerüen azt a stilust és modort próbálja másolni

!!!DE EZT IS ELBÉNÁZZA!!! Mert nagyon sokat bénázik a blogjában pl anyira szegényes a leírás hogy akár egy videóelemző oldalnak is lehetne hinni.
vagy több a videóletöltö link mint a bejegyzés. vagy nagyon szegényes a szókincse az egyik vide

de nem akarom folytatni az elemzést mert még van remény ennek a blognak.
Az  SOKKIN blogon található videókkal kapcsolatban a http://ratokbuszkekvagyunk.blog.hu/ foglalkozik mert ez Gmen asztala.
 
Szerk:anyit elárulok hogy a következö blog amit elemezni fogok az ténleg jó lesz mert már irtam pár bejegyzésben és elméletileg az lett volna amit ma bemutattam volna de most igy jött

2 komment

Címkék: blog elemzés

A bejegyzés trackback címe:

https://jhalmig07-11.blog.hu/api/trackback/id/tr14687798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Polski gyerek · http://korn.blog.hu 2008.09.30. 17:58:45

Kitalálhatom rpcjs.blog.hu ? he he

dday15 · http://jhalmig07-11.blog.hu/ 2008.09.30. 18:17:20

@Polski gyerek
nem a rpjs.blog.hu lesz

Hanem a tiedet akarom bemutatni

süti beállítások módosítása