Ez a blog amit ma bemutatok a focival foglakozik azon bellül a magyar focival foglalkozik.Ami egyböl kitűnik az az hogy már a bjanokságok eredményét meg majdnem mindent feltüntet az oldaldobozokban.

A bejegyzések igen böbeszédüek és igen részletesek ami ennél a tipus bkognál igen elönyös mert sok minden történik a fotball világában de már néha elveszika részletekben én ezt nem hibának rónám fel de meg kell említenem az elfogulatlan elemzés végett .

A fejléc is és majdnem minden egyedi ami igen dícséretes.
Az egyes bejegyzésekben lehet szavazi.

Öszegezve: Közel áll a szaklapok precizitásához de a bejegyzések száma végett nem tudom kijelenteni hogy szakblogal van dolgunk.A bejegyzések száma nem állandó és stabil ezért nem tekintehető biztos hírforrásnak. Hanem inkább a lelkes frocidrukker és a komoly (szabad és újságirók kötötségek nélküli)pártatlan újságirói cikksorozat között áll a blog 
és ezért nem tudok dönteni hogy mit is irjak róla ................ ezért ugy döntötten hogy a témát jegelem és majd valamikor 2-3 Hónap mulva tudok csak (Pozitív vagy Negatív) kritikával szolgálni.

Ha valaki nem értené: Ez csak bemutató az oldalról és Kritikával tanácsal nem tudok szolgálni mert egyszerüen túl nagyok az ingások a Hónap/bejegyzések számban és attól félek hogy megalapozatlan és elsietetté tenném az állásfoglalásomat.

Enyi lenne már a bejegyzés

Szevasztok

A bejegyzés trackback címe:

https://jhalmig07-11.blog.hu/api/trackback/id/tr45754641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása