Nehéz dolgom van most mert igen érdekes maga a téma és a feldolgozás módja is egyszóban lehet jellemezni a stílusos szó jellemzi a legjobban.
Mindenféle témáról ír de mégis a 'tudtad?' kategóriájában marad és ezért nagyon egyedi mert a ha ránézel csak egy mindennel foglalkozó blognak látszik.Az írásokban tipikus énblog elemek is vannak mert a bejegyzéseknél a problémákat a saját szemszögéből az őt érő hatásokat saját pédákkal és saját élményeit irja le de úgy hogy az átlag ember vagy az átlagembernek az ismerősére ismerjen rá az ember de mégis a köz hangján is tud szólni.

A közönséget is bevonja a kreatív alkotómunkába és fel is használja ezt a munkában.
A bejegyzésekhez általában kis képeket csatol ami mint egy beszédes piktogramm árulkodik a bejegyzés egy elemére vagy a bejegyzés témájáról árulkodik nekünk.

A leírás is sejtet egy pár dolgot velünk: "Érdekességek, tudományról, élővilágról, emberekről, szexről, politikáról, közéletről. Hírek, történetek, amelyek célja a szórakoztatás, és az sem baj, ha néha gondolatébresztésre sarkalják az olvasót!
Ez igy is van

Még végezetül a kénézet egy jól odaillő sablon és egy pár látogatptságot jelző panel is helyet kapott ami igen jó ötlet

Itt a Link

na szevasztok holnapig

A bejegyzés trackback címe:

https://jhalmig07-11.blog.hu/api/trackback/id/tr27854058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása