Ha jó meggondolom nem is olyan buta ez a kérdés mert ha van eg az embernek akkor már elég sok mindentdday15: Fémérzékelő megtalálhat vele Pl A szomszéd vizvezetékét vagy az utcában futó gázvezetékeket,ami igen hasznos mostanában.

Vagy az erdőben kereshetünk vele régi háborús fegyvereket amiket jó pénzé rá lehet sózni a gyüjtőkre.Vagy ha egy kicsit modernebb darabot találunk akkor vagy az a vadászé vagy egy eldobott bizonyíték(akár 2millát is kereshetünk rajta) de ha nagyonn kell akor megtarthatjuk saját használatra vagy rágcsálóírtásra.

Kershetünk vele kincseket és ha mázlink van és az ókorban lakott területen járunk akkor még egy aranytálat is fellelhetünk.

Ha már nyagyon tehetségesek vagyunk akkor érdemes földbe fektetett kőolajvezetékek után kutatni mert ha még sikerül jól is megcsinálni akkor bisztos a siker,aztán a dutyi.

Ha már mezőgazdaságban dolgozunk akkor is jó hasznát vehetjük,például ha olyan fát akarunk lopni amibe elötte belevert a szomszéd két 150-es szöget és jól elrejtete hogy ne tudjuk kivágni a fát bisztonságossan.De mivel van fémkereső ezért a trük semmit sem ér.

Ha rendőr vagy akkor a vasorru bábát is könyedén megtalálhatod.

 

 

Enyi jutott eszembe de ha van más ötletetek a témával kapcsolatban csak irjatok nyugottan.

Na szevasztok.

A bejegyzés trackback címe:

https://jhalmig07-11.blog.hu/api/trackback/id/tr19895266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása