Mostanában nem nagyon érek rá semire se hétvégén se hétközben meg amúgy is még viszatekintő bejegyzést is kellene irni meg még blogbelemzést is irni kellene mert hát ez is egy sorozat.A humoristákat is újra elő kellene veni mert már régen voltak és egy kis poén meg nem árt senkinek sem és amúgy is mindenki peszimista az országban.

Na de azok az új gondolatok:sok bisztatást kapok ismerőseimtől hogy készítsek vices Mindenes Blogos videókat én ezen el is gondolkodtam hogy jó ötlet lenne de itt is az idő a megmondhatója hogy lesz e ebből valami mert az időbeosztásomban is vannak enek akadájai.

Sokat gondolkodom hogy egy kis segítséget kérjek e tőletek a továbbhaladáshoz mert hát az időbeosztásom miattnagon megcsapant a bejegyzések száma.Ez még számomra nyilt kérdés.

Meg mostanában voltak olyan pillanataim hogy az Edés videót is folytatom de mégsem az említett okok végett

Végezetül nem akarok panaszkodni mert nem az én kenyerem de sajnos mostanában egyre több a kifogás hogy ez meg az miatt nem volt bejegyzés és ezen akarok változtatni de sürgössen ha birok.

szevasztok.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jhalmig07-11.blog.hu/api/trackback/id/tr83917764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása