dday15 2009.02.24. 19:58

Egy Pár válasz.

Felhoztátok nekem hogy nem mindig fordítok igényt a helyesírásra de erre egyszerü a válasz: ez az én stílusom.

Én azon véleményen vagyok hogy ha van olyan ember akinek tökéletes a helyesírása és életében nem irt el semmit az vesse rám az első követ.

Na várom a köveket milesz?????????

Na?

Hol van az az ember aki rámdobná a követ???

A válasz egyszerü nincs ijen ember.

Azt nem vitatom hogy a kommentekben van jószándék is de szerintetek én mikor irtam neketek vagy mondhatnék bárkit hogy ezt eltévesztetted ezt meg azt a betüt.

De szerintem jegeljük a témát és röhögjünk egy jót.

A bejegyzés trackback címe:

https://jhalmig07-11.blog.hu/api/trackback/id/tr82963746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabir2 2009.02.25. 18:11:20

Legalább az elgépelésekre figyelj oda.
Egyébként pár helyesírási hiba nem zavar de itt túl sok van. Asszem Firefox kijavítja a helyesírási hibákat(legalábbis a magyar változat). Internet Explorerról nem tudok semmit, mivel nem nagyon használom.
De az se lenne rossz megoldás ha Word-ben írnád a bejegyzéseket azt blog.hu-ra beilleszted ctrl-c ctrl-v vel. Vagy lehet hogy fel lehet tölteni egy .doc fájlt úgy hogy megjelenjen a bejegyzésben... de annyira nem tanulmányoztam a blog.hu-t.
Ja és ne használj olyan sok kérdőjelet. Zavaró, ha túl sok van.
süti beállítások módosítása