Nem vagyok ebben a témában járatos amit a most most bemutatott blog feszeget és ezért ebböl a szemsögböl nem elemezhetem.

De ne essünk kétségbe!!!!!!!!!!!
Amikor megnyitjuk a blogot egyblöl feltünik hogy egyedi a fejleéce ami nálam + pont.
Ha végignézünk az oldaldobozokon akkor még a témához is vágó (Állitólag a témához vágó) zenét is találunk ami igen érdekessé teszi ezt a blogot.

Ahogy a bejegyzésekben barangolunk és olvassuk akkor nagyon tisztán átláthatóak (számomra).

A blog életkora úgy 2 hónap ami igen rövidnek hangzik de ne felejtsük el hogy pl ez a bloog is csak 3 hónapos.de az életkor nem számit (ezen esetben)mert még nem azt jeleni hogy nem jó vagy ijesmi hanem  csak még az jelenti hogy még nem fort ki a blog.

egy kis negatívum is van
Az hogy: Van kint olyan videó amit már idö közben töröltek.
2. öööööööööö mi is???????

Többet nem is tudok mondani

Még ki kell ott forniuk a dolgoknak de jó uton halad nem a legeslegjóbb blog cimért hanem egy jó kis fanbloggá váláshoz amit ha az ember jól karban tart és sok fanjátékost tud mozgósitani akkor egy rétegen bellül igen elterjedt is lehet  

A bejegyzés trackback címe:

https://jhalmig07-11.blog.hu/api/trackback/id/tr67735039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása