Ez a blog amiről szó lesz azt már elemezték (itt) eleöttem is és ezért nehéz a dolgom hogy attól a kritikától eltérőt és mégis helytáló és objektív elemzést irajak.(de bízom a stílusomban és kerativitásomban)

Akkor lássuk a medvét.

Ahogy a blog neve is sugalja ez egy alapjában vicces oldal és ebböl fakadóan általában kimunstrált és öreg viccekre számítunk de esetünkben nem erröl szól a dolog mert a vicceknek egy olyan csoportyával találkozunk amik megunhatatlanok és emberiek ez A BAKIK témakör.
A téma önmagában jó választás és a kivitelezés is jó. (Kevés szöveg sok videó)
A dizain is alap ami jó lenne ha egyedi lenne de a blog minőségét ez nem változtatja.
Mindet összevéve ez nem egy tipikus viccoldal ami ömlesztve zuditja ránk a nevetést hanem a humor egy igen emberi oldalát a bakikat mutatja be amit videók formályába csomagoltak be.

Itélet
A blog megálja helyét a versenytársak között.
De volna még javulni az emberekkel való komonikáció terén és felyleszteni kellene ezt a blogot az egyediség terén mert a versenytársak hamar kiszagulják és vége az elönynek.

Még van idő!

Ma még lesz bejegyzés

Addig is szevasztok:

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jhalmig07-11.blog.hu/api/trackback/id/tr11773355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása